Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті артистки з'явилося зворушливе відео, яке раніше і сама Тіна розміщувала в своїх Сторіс. Так, артистка показала, з чого починається її день в заміському будинку, відправившись на щоденне тренування у власний спортзал.

Поки красуня працювала над собою, до неї в гості навідалася пухнаста подружка - сіренька смугаста кішка з виразними зеленими очима. Улюблениця вирішила підкорити ніжністю не тільки Тіну, а й численних українців, потершись мордочкою о зіркову господиню і муркочучи при цьому. Сама ж Кароль засвітила обличчя без краплі макіяжу, вражаючи натуральною красою. Варто відзначити, що у виконавиці крім кішки живе ще один вихованець - папуга, який вміє повторювати слова.

"Просто мімімі🔥❤"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті:" дві мімішні кішечки"," Ніжняшки❤️❤️"," Краща❤️", " солодкі кішечки 😻 😽 😺 мурчалочки❤️"," це занадто мило😍 😍 😍", "миленько так❤️".