Популярна українська блогерка Анастасія Покрищук показала, наскільки їй вдалося схуднути за 2 дні.

Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Анастасія Покрищук відома українцям завдяки участі в шоу "Від пацанки до панянки", а також любові до пластичних операцій. Буквально за кілька років дівчина змінилася до невпізнання: наростила величезні вилиці, почала губи і груди, а також пофарбувала волосся в яскраво-рожевий колір.

На цей раз Покрищук вирішила похвалитися черговими змінами в зовнішності. Блогерка розповіла, що протягом двох днів займалася схудненням і вже готова показати перші результати. За дві доби Анастасія втратила 2 кілограми, чому не може повірити. Вона показала два фото з результатом "до і після".

Популярні новини зараз
ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Фанати оцінили перевтілення Покрищук і відзначили, що результат помітний, проте за 2 дні неможливо прибрати 2 кілограми жиру. Багато хто заявив, що вона лише вивела зайву воду з організму, що і сама Анастасія не стала заперечувати. Хтось також помітив, що дівчина не змінювала нижню білизну.

Нагадаємо, що перероблена пацанка Покрищук налякала чоловіків "біцухою": "не туди вставили".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Покрищук показала фотографію до пластичних операцій.

Також Знай.uа писав, що сама перероблена Пацанка Покрищук показала себе в 18 років без пластики.