Фронтвумен українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна розповіла, куди хоче відправити сина з вересня цього року.

Детальніше про це співачка написала на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що у Юлії Саніної є 5-річний син Даня. І ось, наближається 1-е вересня, але виконавиця боїться віддавати дитину в школу, тому що вважає, що він ще психологічно не готовий. Але і для дитячого садка хлопчик вже замалий, тому Саніної довелося шукати альтернативне рішення.

"1-го вересня дані буде ще 5 років. І я вирішила, що вести дитину в перший клас поки не хочу, бачу, що малюк не готовий психологічно. Але і з садка Даня "виріс", - написала зірка.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тоді співачка вирішила, що її дитина піде в так звану "нульовку" або preschool, щоб зробити процес переходу з садка в школу найбільш комфортним. При виборі такої школи дівчина в першу чергу звертала увагу на міжнародну сертифікацію, щоб викладачі не зациклювалися на оцінках, а бажанні дитини знати, на цікаву практику, навчання англійською мовою і сучасно обладнані класи.

І, коли пошуки закінчилися, Даня зміг пройти всі тести і вступити до школи. При подачі документів Саніна звернула увагу, що всі учні цієї школи виглядають веселими і зацікавленими в процесі навчання.

"І мені сподобалася їх усміхненість, легкість, зацікавленість ... виглядали вони задоволеними і радісними. Сподіваюся, моя інтуїція мене не підведе і дані буде в задоволення навчання", - пише Юлія.

Нагадаємо, що у мережі показали Саніну в молодості, фанати ошелешені:"Гарненька".

Як повідомляв портал Знай.uа, занадто теплі стосунки Кароль і Саніної більше не таємниця: Юля видала дещо про Тіну.

Також Знай.uа писав, що Юлія Саніна продемонструвала пікантну деталь з присвятою Кароль.