Українська співачка і дочка Ніни Матвієнко Тоня похвалилася перед шанувальниками романтичним знімком з Арсеном Мірзояном.

Відповідне фото з'явилося в її insta-stories.

Відомо, що зіркова пара Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко вирушили відпочивати на гірськолижний курорт в Буковель. Виконавці приїхали тільки недавно, проте встигли вже завалити фанатів десятками фотографій і відео з відпочинку. Незважаючи на те, що поїхали вони не одні, Тоня і Арсен встигають приділяти час романтиці.

На підтвердження цьому Тоня Матвієнко опублікувала фото, на якому цілується з Арсеном Мірзояном на тлі готелю. Найцікавіше, що для фотографії вони вибрали навіть не свій готель: за їх спиною красувався готель з написом "Романтік".

Сторіс Тоні Матвієнко / скріншот
Сторіс Тоні Матвієнко / скріншот

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У цьому готелі не змогли втриматися від милості закоханої пари, що навіть опублікували їх фото у себе на сторінці. Відвідувачі готелю і фанати виконавців були в захваті і з благоговінням спостерігали за зоряною парою.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян / скріншот
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян / скріншот

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко разом з чоловіком Арсеном Мірзояном разом відпочивають на гірськолижному курорті "Буковель".

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко вирушили в Буковель, звідки радують фанатів свіжими знімками та емоціями. Цього разу виконавець показав солодкий перекус у перерві між катаннями.

Також Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян показав своїм підписникам, що разом зі своєю дружиною Тонею відвідав Яремче.