Старша донька зірки "Квартал 95" Олени Кравець показала фотосесію до свого 18-річчя.

Маша Кравець поділилася новим постом на своїй сторінці в Instagram. Донька зірки "Квартал 95" днями відзначила свій 18 день народження. З цього приводу красуня похвалилася святковою фотосесією.

На фото, які Маша розмістила в соцмережі, вона постала з ніжним букетом квітів. Дівчина позує на камеру з різним виразом обличчя - здивовано відкривши рот, ледь усміхаючись та посилаючи повітряний поцілунок.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Підписники Маші закидали її привітаннями з днем народження та компліментами.

"Яка красива! З днем народження"; "Рости щаслива і хай усі твої мрії здаються без бою!", "З Днем народження, красуне", - шлють вітання друзі і знайомі дівчини.

Зазначимо, що Маша Кравець вже давно самостійна, вона з 16 років живе окремо від батьків. Дівчина вже спробувала себе в моделінгу, а ще вона активний користувач Instagram, де радує фоловерів яскравими моментами з життя.

Нагадаємо, доньку Олени Кравець "застукали" з пляшкою

Як повідомляв портал Знай.ua, Кравець відверто зізналася, чому її донька з'їхала від батьків

Також Знай.ua писав, донька Кравець зачарувала українців дорослим фото