З сусідньої Російської Федерації, де постійно відбуваються дивні події, прийшли доволі сумні новини. Так, в столиці в місті Москва було знайдено мертвою юну письменницю, одеситку Аделіну Шелдон.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів.

За інформацією журналістів, тіло 20-річної українки знайшов власник квартири, яку знімала дівчина. Власник житла заявив, що він кілька днів намагався зв'язатися з Аделіною, але вона не брала трубку і не відповідала на повідомлення.

Аделіна Шелдон, фото: Instagram
Аделіна Шелдон, фото: Instagram

Тоді чоловік приїхав до квартири і розкрив двері за допомогою слюсаря — всередині він виявив тіло Шелдон, яка померла за кілька днів до цього.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Співробітники російської поліції, які приїхали на виклик, не виявили слідів насильницької смерті. Також журналісти пишуть, що в квартирі практично була відсутня їжа.

Протягом останнього року в щоденнику дівчина писала про те, що дотримується сухого голодування. За однією з версій московських поліцейських, в числі інших розглядається версія смерті від голоду.

Варто також зазначити той факт, що в одному з інтерв'ю Аделіна Шелдон розповідала про роботу над романом "Вінценосні". Дана книга розповідає про французьку королівську родину XVII століття. Також відомо, що українка навчалася в Единбурзькому університеті (Шотландія).

Раніше повідомляли, молода українка померла під час пологів на руках у байдужих лікарів: малюк ніколи не поцілує маму.

Як повідомляв Знай.uа, таксист, який убив киянина в центрі міста, знайшов виправдання: "Хотів налякати".

Знай.uа писав, як не допустити загибель дитини: батькам розкрили очі на правду про TikTok.