Українка народила просто за кермом машини по дорозі до пологового

Жінка вирішила самостійно дістатися до пологового, проте не встигла і народила дитину в дорозі. Вагітна волинянка народила дитину без сторонньої допомоги просто у власному авто - породілля не встигла доїхати до лікарні. Про це повідомила пресслужба Нацполіції Волинської області.

Помер культовий поет, який прожив ціле століття

Американський письменник, один з головних поетів біт-покоління Лоуренс Ферлінгетті помер у віці 101 року. Про це пише Associated Press. Відомо, що Ферлінгетті помер 22 лютого в своєму будинку в Сан-Франциско в оточенні рідних, за місяць до 102-го дня народження.

Лоуренс Ферлінгетті і Аллен Гінзберг, 1965 рік, Фото Getty Images
Лоуренс Ферлінгетті і Аллен Гінзберг, 1965 рік, Фото Getty Images

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Ані Лорак накинула піджак на голе тіло та закликала приготуватися: "Зовсім скоро"

Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де постійно радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Ані Лорак, фото з Instargram
Ані Лорак, фото з Instargram

Українські школярі осучаснили Лесю Українку: тепер читає реп

Українські школярі незвичайним чином вшанували пам'ять Лесі Українки, записавши на її честь реп.Відомо, що в четвер, 25 лютого, Ларисі Косач-Квітці (Леся Українка) виповнюється 150 років від дня народження. Українці не змогли пройти повз цю знаменну дату і всіляко висловлюють данину поваги її творчості і нелегкого життя.

школяр / скріншот з відео
школяр / скріншот з відео

Як зміниться пенсійний вік для жінок вже з 1 квітня 2021: "Мають право"

У середу, 24 лютого, стало відомо про те, що пенсійна реформа знаходиться на останньому етапі, який визначає нововведення для жінок пенсійного віку. Так, з 1 квітня цього року жінки, які народилися з 1 квітня 1961 року, мають право виходити на пенсію в 60 років. У той же час жінки, які народилися до 1 квітня 1961 року, виходять на пенсію в 59 років і 6 місяців.

пенсіонерка, скріншот з відео
пенсіонерка, скріншот з відео