Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok яскраве відео, на якому позувала в просторому залі, примірявши різнокольоровий спортивний костюм, що складається з звужених штанів і коротенької толстовки. Так, артистка гаряче танцювала під трек Your Favourite Garçon "Baby Work It", рухаючи стегнами і сідницями в такт музиці.

Грайливий образ красуня доповнила масивними кросівками, а довге світле волосся заплела в дві косички. Ольга не упустила можливості блиснути струнким тілом, в тому числі сталевим пресом, адже щодня наполегливо працює над фігурою завдяки правильному харчуванню і тренуванням.

@polyakova_olya

Dancing Queen 💞🤩

♬ Baby Work It - Your Favourite Garçon

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Dancing Queen 💞🤩

(Танцююча королева)"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Ольгу компліментами і зізнаючись, що виконавиця сильно підняла їм настрій. Були й ті, хто під час танців Полякової щиро хвилювався за її смартфон, який зірка недбало сховала в кишеню штанів.