Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті артистки з'явилося зворушливе відео, на якому Тіна давала коротеньке інтерв'ю. Так, знаменитість приміряла шовкову блузку з глибоким декольте, а жіночний образ доповнила ніжним нюдовим макіяжем з мерехтливими тінями і золотими аксесуарами у вигляді сережок, акуратно зібравши довге волосся назад, залишивши спереду лише кілька пасом, які спадали красуні на обличчя.

Зірка вирішила дати пораду всім закоханим: вона бажає парам не з'ясовувати стосунки. Кароль впевнена, що ті, хто дійсно люблять один одного не будуть даремно сваритися.

"Я бажаю вам завжди одного: не з'ясовуйте стосунки.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Ті, хто люблять один одного стосунки не з'ясовують"

Фолловери не пройшли повз, але не всі погодилися зі своїм кумиром, пригадуючи її недавню пісню "Скандал", яка за короткий час стала справжнім хітом: "відносини не з'ясовують тільки в тому випадку якщо немає відносин😂 😂", "а в ліжку можна😂", "Скандал: я схожий на жарт?".