Воротар і один з лідерів "Ліверпуля" Аліссон Беккер втратив батька.

Трагедія в родині одного з найкращих голкіперів світу сталася 24 лютого, повідомляє ESPN.

Як повідомила місцева поліція, 57-річний батько воротаря "Ліверпуля" Хосе Беккер потонув в озері неподалік від свого заміського будинку на півдні Бразилії, повідомила місцева поліція.

Аліссон Беккер, фото Getty Images
Аліссон Беккер, фото Getty Images

Того дня батько Аліссона Беккера плавав біля греблі на своїй території недалеко від міста Рінкау-ду-Інферно. Його було оголошено зниклим безвісти близько 17:00. за місцевим часом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Рятувальна служба міста Какапава-ду-Сул направила команду для допомоги в пошуках і виявила тіло о 23:59, як повідомила місцева влада.

Ніяких слідів насильницької смерті виявлено не було. За інформацією OGlobo, Беккер-старший потонув після того, як пірнув з дамби.

Нагадаємо, Аліссон перейшов до "Ліверпулю" у 2018 році з "Роми" і був визнаний найкращим воротарем ФІФА серед чоловіків в 2019 році. Його молодший брат Мюріель - воротар бразильської команди "Флуміненсе".

Мюріель, Хосе та Аліссон Беккери на тренуванні у Флуміненсе Фото: Fluminense
Мюріель, Хосе та Аліссон Беккери на тренуванні у Флуміненсе Фото: Fluminense

Internacional, за якого грали обидва брата, висловив у Твіттері свої співчуття.

"Ми з великим сумом дізналися про смерть Хосе Агостіньо Беккера, батька наших колишніх воротарів Аліссон і Мюріель", - йдеться у повідомленні клубу.

Нагадаємо, помер легендарний футболіст збірної Аргентини Дієго Марадона

Як повідомляв портал Знай.ua, помер легендарний гравець київського Динамо Петро Слободян

Також Знай.ua писав, легендарний голкіпер Олександр Шовковський втратив батька