Олег Скрипка зняв сольний кліп на легендарну пісню "Два кольори", в якому заспівав англійською.

Фронтмен гурту "Vоплі Vідоплясова" Олег Скрипка доніс доніс всьому світу легендарні рядки культової пісні на слова Дмитра Павличка "Червоне - то любов, а чорне - то журба".

У день 150-річчя Лесі Українки, 25 лютого Скрипка випустив кліп на сингл Two Colors — англомовну версію пісні "Два кольори", яка отримала несподівану візуалізацію.

Співак вирішив заради кліпу змінив імідж і перефарбував волосся. Олег Скрипка з'явився перед глядачами в жилетці на голе тіло і зі світлим волоссям, зачесаним назад. Він доповнив образ чорним намистом, довгою сережкою, синіми сонцезахисними окулярами та важкими "байкерськими" перснями на пальцях.

Олег Скрипка, скрін з відео
Олег Скрипка, скрін з відео

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Автором кліпу стала епатажна українська режисерка Олена Винярська. Разом з Олегом Скрипкою вони створили несподівану та стильну екранізацію незабутньої пісні, рядки з якої знає кожен українець і яка уособлює в собі споконвічні українські смисли та народні символи.

Цікаво, що Олег Скрипка народився у рік створення пісні "Два кольори", тому вона має для співака особливе значення.

Фронтмен "Vоплі Vідоплясова" по-своєму, переосмислив пісню та заспівав англійською, оскільки вважає, що цінності, які закладені та виражені у "Двох кольорах", може зрозуміти будь-який житель нашої планети. У такий спосіб Олег Скрипка сприяє їхньому поширенню та надав світового масштабу українському шедевру.

Нагадаємо, Олег Скрипка анонсував прем'єру нової пісні

Як повідомляв портал Знай.ua, гурт "Воплі Відоплясова" випустив кліп на трек "Лазня"

Також Знай.ua писав, Олег Скрипка показав, як він витанцьовує разом з хореографом Олександром Лещенком.