Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес любить радувати багатотисячну аудиторію новими фото і відео в своєму Instagram.

Нещодавно 32-річний артист поділився на своїй сторінці в соцмережі дуже милою фотографією з пухнастим улюбленцем породи золотистий ретривер. У кадрі Дантес обіймає собаку в машині, а той дивиться в сторону, стежить за дорогою. У підписі до знімку чоловік Наді Дорофєєвої зізнався, що обожнює собак.

"Добрий вечір 😂 Я обожнюю собак. А ви кого більше любите 🐱 або 🐶 ?" - поцікавився у підписників Володимир.

"Собак)", "Найдобріший 😂🤍", "Ці очі 🥺", "Після того, як мене вкусив вуличний, скажений кіт, я їх ненавиджу️️", "Дантеса більше любимо 😂", "Який миленький!", "Всі прекрасні 🙌", "Ви схожі", "Вову 🔥", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що у мережі показали двійника 30-річної зірки. Дівчина на ім'я Вікторія постійно повторює макіяж і образи співачки, тому схожість з нею максимальна.

    Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала, хто її розважає, коли Вови Дантеса немає вдома. Співачка розповіла, як проводить свій вільний час.

    Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес не знає, що робити з Надею Дорофєєвою після 10 років шлюбу: "Підкажіть".

    Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва перетворила Володимира Дантеса на домогосподарку. Артистка зізналася, що її чоловік любить пройтися магазинами.