На офіційній сторінці "Холостяка" в соцмережі Instagram опублікували новий анонс 11 сезону реаліті-шоу, в якому розповідається історія колишньої дружини ексглави офісу президента України Андрія Богдана – Анни Богдан.

Дівчина прийшла на проект, щоб підкорити серце харківського бізнесмена, головного героя "Холостяка" Михайла Заливако.

За словами Анни, скандальний друг Володимира Зеленського, який керував Офісом президента до 12 лютого 2020 року, зробив їй пропозицію через три місяці після знайомства. Дівчина звичайно погодилася і вийшла заміж за Богдана. Мабуть, Їхні стосунки тривали недовго, оскільки в мережі практично немає інформації про другий шлюб чиновника.

Варто зазначити, що до 2019 року Андрій Богдан був одружений на Ользі, з якою виховував чотирьох доньок: Вікторію, Анастасію, Катерину і Софію.

"Ексдружина ексглави Офісу президента спробує підкорити серце найбажанішого холостяка країни – Михайла", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Холостяк" Михайло Заливако зворушив фанатів фотографіями з 99-річною бабусею.

Як повідомляв портал Знай.uа, прості українки зможуть підібрати будь-якого "Холостяка" для себе: "Який тобі підходить?"

Також портал Знай.uа писав, що у мережі з'явилися 20 нових фактів про головного героя 11 сезону найромантичнішого шоу на каналі СТБ Михайла Заливако.