Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію незвичайних кадрів, порадувавши численних шанувальників черговою новинкою - вона стала героїнею обкладинки глянцю Viva! за березень-місяць. Так, артистка прикрасила собою сторінки журналу кадрами з фотосесії в спекотній Намібії, відправившись в найбезпечнішу частину Африки на початку 2021 року на 12 днів разом з сином Веніаміном.
Красуня позувала серед піщаних дюн, примірявши напівпрозору сукню синього кольору, прогулявшись по пустелі босоніж. Також зірка зазначила, що це її 17-та обкладинка для глянцю Viva!.

"Сьогодні виходить журнал @viva_ukraine_magazine з матеріалом з прекрасної Намібії. Я ризикнула відправитися в найбезпечнішу частину Африки. Це заповідник: тварини там всюди і вони такі ж рівноправні жителі, як і ми.

В інтерв'ю з @ivannaslaboshpitskaya ми торкнулися тріпотливої теми самотності в 2020 році, свободи волі і самостійності, віру в себе сьогоднішню і диво в кожному з нас.

Це моя 17-та обкладинка для @viva_ukraine_magazine 😜
А хтось ще колекціонує друковані обкладинки, як і раніше? :)"

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще