Відомий український гуморист і голова "Квартал 95" Євген Кошовий часто радує фанатів кадрами зі свого професійного та особистого яскравого життя. Цього разу він показав, чим займається за кермом.

Кумедне відео Кошовий опублікував в Instagram. Він показав, що любить підспівувати пісням, поки рулить машиною. Він повторює слова і навіть жестикулює в такт. Однак цікавим виявився ще один момент.

Кошовий не знав, що його знімають і тому поводився абсолютно природно. Шанувальникам вдалося побачити Євгена очима його близьких, яким він є у звичайному житті.

"Нічого цікавого) просто Прихована Камера) як виявилося", - написав він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від відео, яке знімали з заднього сидіння автомобіля. Вони відзначили почуття стилю коміка, те, що він завжди на позитиві і навіть придумали йому прізвисько "Лисий хом'ячок".

"Женя завжди на позитиві🔥", "відразу видно, що є почуття стилю", "ти як лисий хом'ячок 😂 🔥 🔥 круто Жека", " Краспвчик🔥", " шо за Пісня? Підкажіть, теж дуже сподобалася)))", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Євген Кошовий згадав ювілярку Лесю Українку і відразу защебетал на солов'їній.

Як повідомляв "Знай.uа", Євген Кошовий з " Кварталу 95 "похвалився розкішним життям і назвав українців"босотою".

Також "Знай.uа" писав, що 13-річна дочка Кошового скандалить через хлопця, у "лисого" смикається око.