Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість повідомила фанатам довгоочікувану радісну новину - відбулася прем'єра нової пісні і кліпу Кароліни "Наполовину".

Так, артистка з'явилася перед аудиторією в незвичайному для себе образі - облягаючій вечірній сукні тілесного кольору з розрізом на нозі і незвично короткою стрижкою, в той час як раніше Ані обирала каре і навіть нарощувала довге волосся для різних зйомок і заходів. Елегантний образ красуня доповнила макіяжем з акцентом на очах, а також блиснула стрункою фігурою, над якою наполегливо працює.

Зірка зізналася, що композиція заснована на її особистій драмі, особливо натякнула на так званий "любовний трекутник", який і став сюжетом кліпу. Лорак сподівається, що композиція допоможе пережити нещасне кохання та інші складні життєві моменти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Перша відеоробота в новому 2021 році. НАПОЛОВИНУ.

Неймовірна історія кохання, болю, розчарування і надії.

Особлива, особиста для мене драма, яка, сподіваюся, відгукнеться у ваших серцях і допоможе пережити складні моменти життя ☺ ️"