Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість виставила стильний кадр, позуючи біля чорного фотофона і примірявши незвичайне вбрання. Так, артистка з'явилася перед камерами у вініловому тренчі темно-синього кольору, облягаючій бежевій водолазці з принтом, а також чорному фетровому капелюсі, доповнивши жіночний образ нюдовим вечірнім макіяжем з мерехтливими тінями і акцентом на очах.

Красуня раптово заговорила про поганий настрій і поцікавилася у численних шанувальників, чи робили б вони собі вакцину від смутку, якби така існувала.

"А якби придумали вакцину від смутку, ви б вакцинувалися?"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:" а краще вакцину від надмірної ваги)))", " ні. Іноді посумуєш, а потім порадієш чому-небудь.😀 ", "Думаю, що ні.Смуток-це стан перезарядки і душевного очищення❤️", " Ех, Іришка! Чи нам бути в печалі?!)😂😂😂😂❤️", "🎶Ірина, ви серйозно говорите про вакцину від смутку? Вона ж є! Це музика!🙋♀️❤🌺🌺🌺🌈🌈🌈😘🙏🙏🙏", "Ні .сьогодні сумно а завтра весело,не можливо жити однаково 🔥".