Лютий в Україні завершиться похолоданням, снігопадами та сильним вітром.

У суботу, 27 лютого, в Україні похолодає, у більшості регіонів буде сніг з дощем. Про це повідомляють українські синоптики.

Як інформує Укргідрметцентр, температура повітря опуститься у всіх регіонах і коливатиметься від +3 градуси до +11.

Найтепліше буде на Півдні України: у Криму прогнозують +9..+11 градусів, а на Одещині – +7...+9. Натомість на у східних та північних областях температура повітря не підійматиметься вище +3...+5.

Більшість областей 27 лютого накриє сніг з дощем. Без опадів буде тільки в Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Водночас синоптик Наталка Діденко зазначила, що опади будуть періодичними. За її прогнозами до похолодання приєднається некомфортний північно-західний вітер, пориви якого подекуди будуть штормовими.

погода в Україні, фото unian
погода в Україні, фото unian

27 лютого на заході вдень буде +4+9, а вночі +2+5. У північних та центральних областях обіцяють вдень +2+5 і вночі так само.

На сході країни вдень буде +2+5, а вночі +1+4. У південних регіонах температура повітря вдень складе +5+9, а вночі +2+5.

У Києві передостанній день лютого також буде вітряним та вологим. Очікується сніг з дощем. Температура повітря становитиме +3+5.