Відомий український кулінар і переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився новим рецептом печеної курочки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЄвген Клопотенко на своїй сторінці в Instagram дуже еротично розповів, як приготувати смачну курочку, що, як зауважив сам кулінар, "хочеш того чи ні, але ти безконтрольно збуджуєшся".
"Підхоплюєте симпатичну ципочку, приводите її додому, робите масаж. Комбінуєте ніжність та легку грубість, ципочки таке люблять і стають від цього тільки соковитішими. Продовжуєте прелюдію і поливаєте її ніжну шкіру лимоном. Дуже багато лимону. Крупна морська сіль для активації тактильних відчуттів. Тепер переходите до глибоких пестощів та додаєте чебрець. Поливаєте олією, їй буде приємно", - розпалює бажання Клопотенко.
За словами кулінара, запікаю "ципочку" слід 20 хвилин при температурі 180 градусів і потім ще 10 хвивилин - при температурі 210 градусів.
"Тоді виходить така скоринка, що хочеш того чи ні, але ти безконтрольно збуджуєшся. Просто спробуйте. Ідеально таке робити з молоденькими ципочками (курча)", - оргазмує Клопотенко.
Нагадаємо, Клопотенко розповів, як потрібно вживати Nutella
Як повідомляв портал Знай.ua, Клопотенко поділився ідеальним десертом
Також Знай.ua писав, Клопотенко показав простий рецепт хліба з буряком