Дар'я Квіткова, дружина "холостяка" Нікіти Добриніна, продовжує відпочивати, про що ділиться з усіма підписниками. Цього разу вона показала фото з басейну у мокрому купальнику.

Зима цього року морозна й снігова. Можливому тому зірка Інстаграм зі своїм чоловіком встигла відпочити вже двічі. Спершу на Мальдівах, тепер у Єгипті.

На останній фотографії дівчина позує у басейні. Вона зібрала волосся у гульку, одягнула фірмові сонцезахисні окуляри і обрала рожевий купальник з трендової нині м'якої тканини. На світлині дівчина посміхається, дивиться трохи вниз. Даша має вже помітний і великий живіт - зустріч з сином все ближче. Світлину Квіткова підписала так: “Сьогодні з басейну не вилазимо”. Підписникам надзвичайно сподобалася ця світлина, вони “закидали” блогерку сердечками.

Перед відльотом до моря, пара встигла дізнатися стать своєї майбутньої дитини - подружжя чекає на хлопчика. Процес дізнавання статті потрапив на фотографії великої кількості людей: пара покликала друзів і знайомих на урочисте проколювання кульки, в якій і містилася відповідь на запитання про стать дитини. Після цього Квіткова з чоловіком й вирушили в Єгипет.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Микита Добринін і Даша Квіткова, instagram.com/nikitadobrynin
Микита Добринін і Даша Квіткова, instagram.com/nikitadobrynin

Нагадаємо, вагітна Квіткова розкрила стать майбутньої дитини, ексхолостяк Добринін без розуму від щастя

Як повідомляв "Знай.ua", ексХолостяк Добринін перевтілився в "американського льотчика": "Класний скрізь"

Знай.ua писав, "Холостяки" Еллерт, Тригубенко і Добринін розкриють українкам свою "немужественную" сторону