Катерина Реп'яхова не соромиться дати відсіч любителям роздавати непрохані поради, що вона продемонструвала на своїй сторінці в інстаграмі.

Дружина Віктора Павліка Катерина Реп'яхова перебуває при надії і не соромиться тішитися цим станом публічно. Відтепер соціальні мережі Каті присвячені її животу і перебігу вагітності. Цього разу дівчина виставила колаж з чотирьох фото. На них блогерка одягнена чорну майку і спідницю-плісе кольору какао з молоком. Дівчина вирішила ледь підкрутити локони і зробити легкий макіяж. Дівчина мило посміхається, позує з різних ракурсів і тримає руки на животі.

Велика кількість підписників вітають Катю з її станом і зазначають, що їй надзвичайно личить вагітність. Проте не всі підписники такі. Одна з них написала Катерині, що їй не варто виставляти такі світлини, тому що можуть навести вроки. Катя на це відповіла, що вроки існують, якщо в них вірити, а боятися потрібно Бога, а не людей. І додала, що у цьому світі "кожен відповідає за себе".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Інша підписниця написала, що Катерина поводить так, немов ніхто до неї не був вагітним, а тому їй варто припинити хизуватися.

Раніше ми повідомляли, Дружина Віктора Павліка показала "вагітний" день Валентина.

Також "Знай.uа" писав, що Віктор Павлік вирішив не балувати улюблену Катю в День закоханих.