Українські виконавці Тіна Кароль та Олексій Потапенко показали кадри з презентації нового шоу "Ліпсінк батл".

Відповідне відео з'явилося на фан-сторінці поп-діви в Instagram.

Відомо, що вже 6 березня на українських екранах засяє нове шоу "Ліпсінк батл", в якому зірки будуть робити пародії на своїх колег. Концепція шоу була придумана кілька років тому в США, а тепер поширюється по всьому світу, включаючи Україну.

Ведучими української версії стали Олексій Потапенко і Тіна Кароль, що не могло не порадувати телеглядачів. У суботу, 27 лютого, відбулася презентація "Ліпсінк батл", на якій ведучі дозволили собі розважитися і показати шанувальникам обстановку.

У соціальних мережах Потап опублікував кілька роликів, на яких засвітилася і його співведуча Тіна Кароль. Виконавці разом запалювали під виступ Макса Барських, і репер навіть почав виправдовуватися перед дружиною Каменських: "Настя, я не вдома".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники артистів були в захваті, побачивши їх разом, проте не обійшлося і без негативу на адресу Тіни Кароль і Насті Каменських:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Тіна Кароль пояснила, чи справді використала скандал з Олею Поляковою для піару.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль розповіла про важливі зміни в житті: "більше не хочу думати про втрату".

Також Знай.uа писав, що Павло Зібров візьме участь у розважальному шоу пародій "Ліпсінк Батл".