15-річна дочка української співачки Олі Полякової Маша похвалилася перед шанувальниками новим образом.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Маша Полякова активно слід по стопах своєї матері, набираючи все більшої популярності в мережі. Наприклад, в Instagram за дівчиною стежить вже більше 170 тисяч чоловік, а її яскраві знімки збирають десятки тисяч лайків. Крім соціальних мереж Марія також захоплюється моделінгом і вокалом, що у неї добре виходить.

Нещодавно на її сторінці в Instagram з'явився новий знімок, на якому вона похвалилася новим кольором волосся. Відомо, що в рудий її пофарбувала мама кілька днів тому в домашніх умовах. Марія неймовірно рада змінам, про що розповідає фанатам.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Під новою публікацією дівчина поцікавилася у шанувальників, як їй в рудому кольорі. Фанати Полякової розділилися в думках: хтось стверджує, що дівчині добре з рудим кольором волосся, а хтось дорікає її за втрату натуральності і псування волосся.

Нагадаємо, що Полякова відкрила в собі талант стиліста, під " роздачу "потрапила дочка:"як німфа".

Як повідомляв портал Знай.uа, 15-річна Маша Полякова показала, що їй дісталося від мами: довше нікуди.

Також Знай.uа писав, що 15-річна дочка Олі Полякової показала "солоденьке" з коханим: можна лизати. Маша Полякова поділилася фотографією з молодою людиною.