Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників новою публікацією.

Так, цього разу 37-річна зірка розмістила в своїх Insta Stories кумедний ролик, зроблений у неї вдома. Так, в кадрі з'явилася її 15-річна донька Маша і молодий хлопець, який грає рок-н-рол на гітарі. Мабуть, артистка не проти, щоб діти запрошували в гості друзів.

Зазначимо, що хлопчик грає з Машею в одному рок-гурті під назвою "Шви". У колективі юна копія зірки є вокалісткою.

"Давай, давай! Маш, і ти давай бери гітару", - сказала за кадром співачка.

Маша Полякова з хлопцем, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Маша Полякова з хлопцем, скріншот з Insta Stories

Маша Полякова з хлопцем, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що 15-річна донька Полякової зважилася на крайні заходи, обличчя не буде колишнім. Маші зробили косметичну процедуру в клініці краси.

Нагадаємо, 15-річну доньку Полякової звинувачують у шахрайстві: "Класно вона на гроші кидає". Нещодавно Маша похвалилася своїм рок-гуртом "Шви". Відомо, що колектив вперше оголосив про себе на початку цього року.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова перетворила 15-річну доньку в свою копію: "Явно перебір".

Також портал Знай.uа писав, Оля Полякова відвела 15-річну доньку на процедури для дорослих. Маша намагається брати приклад зі своєї зіркової мами і вже в такому молодому віці займається своїм зовнішнім виглядом.