15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 150 тисяч підписників.

Так, юна модель і блогерка поділилася в своїх Insta Stories дивним роликом, який зняв її друг, популярний тіктокер Женя Мауглі (справжнє ім'я – Євген Тесленко).

Хлопець знімає на камеру, як заходить к примірювальну магазину одягу, вочевидь, щоб приміряти речі. Там він помічає фотографію, на якій зображена Маша Полякова зі своєю підписницею.

"Машо, це ти? Невже, я тут когось впізнав? А хто це тут такий? Примірювальна", - сказав на відео Женя Маулі.

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова показала, в чому секрет її молодості: "З літака просто в клініку". На відео їй роблять у клініці омолоджуючі процедури краси.

Нагадаємо, Оля Полякова відвела 15-річну доньку на процедури для дорослих. Маша намагається брати приклад зі своєї зіркової мами і вже в такому молодому віці займається своїм зовнішнім виглядом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Полякова поділилася відео з вечірки на честь дня народження її зіркової матері.

Також портал Знай.uа писав, що 15-річна донька Полякової показала ноги від вух: дуже схожі з мамою.