15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 150 тисяч підписників.

Так, юна модель і блогерка поділилася в своїх Insta Stories кумедним роликом, на якому з'явилася зі своїми подругами-однокласницями. Дівчатка танцюють біля парт під запальну музику.

Можна припустити, що карантинні обмеження не вплинули на процес навчання Маші. При цьому донька Полякової не сильно захоплена школою і новими знаннями, мабуть, танці на уроках їй подобаються набагато більше.

Маша Полякова з подругами, скріншот Insta Stories

Маша Полякова з подругами, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше ми писали про те, що 15-річна донька Полякової зацікавилася Путіним: "Що таке аквадискотека?" Маша опублікувала відео для популярної платформи TikTok, в якому з'явився Юрій Дудь, який задає типове на своїх інтерв'ю питання: "Опинившись перед Путіним, що ви йому скажете?"

Нагадаємо, донька "зубожілої" Полякової подражнила українців з Мальдів: "Куди б ви хотіли?" Маша Полякова влаштувала гарячу фотосесію в купальнику.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова посадила 9-річну доньку Алісу на дієту: "Трава дуже смачна".

Також портал Знай.uа писав, що 15-річна донька Полякової вперше знялася напівголою: прикрила груди стрічкою. Маша поділилася відвертими знімками з відпочинку.