Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, з'явилася на картині українського дизайнера і відеомейкера Євгена Євгеновича.

Так, художник зобразив 37-річну знаменитість на арт-колажі. Полякова в білій накидці сидить, тримаючи на руках рудого кота.

Оля Полякова, фото з Instagram

"Жека, захват! Відправила Олі 😂❤️", - написала в коментарях фотограф, експерт "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

скріншот коментарів

"Чудово!" - прокоментував картину з Поляковою скандальний політик Михайло Добкін.

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова змусила доньку дивитися на дорослі ігри: "На мені жінка ще не сиділа". Багатомільйонна армія шанувальників побачила як виконавиці хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" роблять розслабляючий масаж.

Нагадаємо, донька Олі Полякової відправила українських школярів на канікули: "Завтра всі підуть". Маша поділилася фотографією з зимового Києва, на якій зображена вночі біля будинку з химерами (будинок Городецького).

Як повідомляв портал Знай.uа, донька "зубожілої" Полякової подражнила українців з Мальдів: "Куди б ви хотіли?" Маша Полякова влаштувала гарячу фотосесію в купальнику.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова посадила 9-річну доньку Алісу на дієту: "Трава дуже смачна".