Марія Полякова є 15-річною дочкою співачки-суперблондинки Олі Полякової.

Вона вже встигла зібрати свою армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, яких частенько радує новими публікаціями. За її життям стежать понад 150 тисяч осіб. Основна частина матеріалів містить в собі результати пройдених фотосесій, але також нещодавно дівчина пішла по стопах матері і стала співачкою.

А зараз Марія Полякова знялася в рекламі взуття і опублікувала її у себе на сторінці. "Дівчатка я знайшла для вас ідеальне взуття на зиму що б ніжки не мерзли, а ми були наймоднішими подивіться на їх дизайн і як круто вони виглядають так що обезатеоьно пишіть @karmaofcharme.ua для замовлення цих та багатьох інших пупсиків", - написала вона у підписі до відео.

На ньому дівчина постала в джинсах з високою посадкою, чорній кофті і такий же шапці. А на ногах взуття з великою кількістю ланцюгів. Марія посміхається, всіляко позує, перекидаючи ніжку на ніжку і показує радість.

"Не ну для рекламних відеороликів просто бомба!!!...", "Дуже круто зняла і змонтувала ))) відео просто", "Класно бути донькою Поляковою", "Яке якісне відео для твого формату", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, дочка Олі Полякової перещеголяла "підкорительку" Андріївського узвозу: "Ти шльопнулася?"

Як повідомляв "Знай.ua", кіно для дорослих, чати і сором: дочка суперблондинки Олі Полякової віддувалася за мамині капризи перед камерою

Знай.ua писав, 15-річна дочка Полякової показала, з ким засинає в ліжку: "Трохи милоты"