15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 150 тисяч підписників.

Так, юна модель і блогерка поділилася в своїх Insta Stories новими відео, на яких показала, як косметолог робить їй б'юті-процедури в салоні краси. Вочевидь, Маша намагається брати приклад зі своєї зіркової мами і вже в такому молодому віці займається своїм зовнішнім виглядом.

"Щойно мені робили ультразвукову чистку, а тепер мені ще зробили звичайну чистку ручками. І зараз наносять масочку, яка пахне так смачно. Дякую! Дівчатка, хлопчики, кому потрібен кваліфікований, хороший косметолог, звертайтеся до цієї феєчки. У мене було дуже сильне акне. Вона зробила з мене соску-нереалку", - сказала на відео Маша.

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова показала, в чому секрет її молодості: "З літака просто в клініку".

Нагадаємо, 15-річна донька Полякової забила на уроки і пустилася берега з подружками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Полякова поділилася відео з вечірки на честь дня народження її зіркової матері.

Також портал Знай.uа писав, що 15-річна донька Полякової показала ноги від вух: дуже схожі з мамою.