У популярній мережі пригадали випадок відкритого конфлікту між Тіною Кароль і Світланою Лободою на "Голосі".

Один із користувачів популярної нині соцмережі TikTok опублікував коротке відео, яке показує один із конфліктів між українською співачкою Тіною Кароль та співачкою Світланою Лободою, яка на той момент проживала в Україні. Про спільну неприязнь і нелюбов між співачками говорять вже не один рік, тому це відео лише підтверджує здогадки українців.

@_.osobenaya_1

#голосдіти #тинакароль #светланалобода #рек #рекомендации #рек #рекомендации #рек

♬ оригінальний звук - Український шоу бізнес 🇺🇦

Конфлікт відбувся на проєкті “Голос Діти” у 2012 році. Тоді членами журі були обидві співачки і Олег Скрипка. Конфлікт розгортався так: Світлана Лобода захоплена співом хлопчика вирішила натиснути не лише свою кнопку, а й кнопку Тіни Кароль. Тіні не сподобалося таке нахабство, тому вона пояснила маленькому учаснику, що через те, що не вона натиснула цю кнопку - вона виходить з перегонів за нього. Лобода відповіла, що це ж лише діти. Після чого слово за словом і Тіна каже, що Лобода “торгується як на базарі”, тоді як остання звинувачує Тіну у хамстві. Цю незручну ситуацію взявся рятувати Олег Скрипка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату