На Миколаївщині після вибуху на території школи під завалами опинилася людина. На місце подій прибули рятувальники — їм вдалося допомогти потерпілому.

Про це повідомляється на офіційній сторінці ДСНС України у соціальній мережі "Фейсбук".

Дзвінок про інцидент у селі Іванівка Очаківського району надійшов на телефон “101” о 07:36 — після вибуху твердопаливного котла в приміщенні котельної під залізобетонною плитою було заблоковано людину.

Вибух у школі на Миколаївщині, фото ДСНС
Вибух у школі на Миколаївщині, фото ДСНС

"За викликом виїхали два відділення 22 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. На місці також виникла пожежа площею 2 кв. м, вогнеборцями її ліквідовано. На місце додатково направлено спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль САРМ-С, автокран КTA-18 на базі КамАЗ-53228, для розбору зруйнованих конструкцій та деблокування постраждалого від аварійно-рятувального загону спеціального призначення, чергову зміну оперативно-координаційного центру ГУ", — звітують рятувальники.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Урешті-решт, чоловіка вдалося визволити — зараз його передали лікарям для надання медичної допомоги.

Вибух у школі на Миколаївщині, фото ДСНС
Вибух у школі на Миколаївщині, фото ДСНС

Нагадаємо, Негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися у снігових заметах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.