Президент України Володимир Зеленський, як і обіцяв, подав особистий приклад і зробив щеплення від covid-19 вакциною AstraZeneca (Covishield). Фото з кабінету лікаря він опублікував в Instagram.

"Лікарів і військових вже вакцинують 💉 Усіх інших закликаю записатися в чергу в Дії. Боятися нічого, подаю особистий приклад 💪", - сказано в повідомленні.

На фото президент сидить в кабінеті лікаря з голим торсом і брюках, а лікар в повній екіпіровці – халаті, рукавичках, масці, щиті і шапочці готується зробити укол.

Володимир Зеленський, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський, фото: Офіс президента

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Українці неоднозначно відреагували на такий крок Зеленського. А деякі і зовсім відзначили, що фото не є доказом і вколоти йому могли будь-який вітамін, А не вакцину.

Однак знайшлися і ті, хто зазначив, в якій прекрасній спортивній формі перебуває президент України.

"Ось це у вас бицуха 😮💪🏻", " Нехай все буде добре для кожного з нас 🙏🙏🙏💛", " Рама порядна ,Пане Президент!", "А чи зробили насправді те щеплення вам ? Фото можна будь-яке зробити", "а в новинах вже розповіли про побочки даної вакцини", " НАШ ЧЕМП🔥"," Цікаво, яка там вакцина??", "Ставши лайк ❤️ якщо любиш Призедента", - пишуть коментатори.

Раніше міністр охорони здоров'я Максим Степанов також вакцинувався від коронавірусу і анонсував, що Володимир Зеленський публічно зробить щеплення. Так і сталося-президент опублікував пост.

Раніше ми повідомляли, за відмову вакцинуватися-штраф: юристи назвали українцям головні ризики.

Як повідомляв "Знай.uа", Ляшко назвав побічні ефекти після вакцинації.

Також "Знай.uа" писав, що стати в чергу на вакцинацію від covid-19 можна буде онлайн, що треба знати.