Популярна українська телеведуча, тренер шоу "Зважені і щасливі", колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська поділилася зі своїми підписниками цікавими вправами. Найцікавіше те, що вправ всього сім.

Дана зарядка допоможе зберегти тіло в тонусі протягом всієї осені. Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

"Сім вправ, після яких ваш прес буде горіти. Зберігайте і робіть їх кожен день, і скоро ви самі себе не впізнаєте. Ви навіть не уявляєте на що здатне ваше тіло.

Кожну вправу потрібно робити по 10-20 разів. Слідкуйте, щоб поперек була притиснута до підлоги і напружувався прес, а не шия. Чекаю ваші відгуки та побажання про наступні вправи. А також нагадую, що з 11.10 набір в мою програму. Встигни зайняти містце.", - пише Марина Боржемська.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно зірка екрану підняла тему здорового харчування. За її словами, правильне харчування - це не просто суха гречка і букет петрушки на додачу. Боржемська заявила, що здорове харчування - це смачні, цікаві страви, найчастіше, адаптовані до кухні, яку ви звикли готувати.

Раніше повідомляли, Марина Боржемська назвала топ-5 корисних перекусів, коли немає часу готувати: можна брати з собою куди завгодно.

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська назвала топ-5 продуктів для боротьби із зайвою вагою: у осінньої депресії і ліні немає шансів.

Знай.uа писав, Марина Боржемська на заздрість колишньому Узєлкову "запалила" в купальнику - мріють всі чоловіки: "Затрималася...".