Про це вона розповіла у своєму новому блозі на Youtube.

«Ми переходимо в завершальну стадію 2021 року. Грудень місяць буде легшим, динамічнішим, але він буде не менш відповідальним за листопад. Грудень пройде під егідою числа 8, а нумерологія числа 8 – це про баланс, достаток та вміння зберігати рівновагу за будь-яких обставин. Також, вібрації числа 8 завжди говорять про працьовитість, тому від того, скільки сил та енергії ви вкладете у свою справу, на пряму залежатиме результат та збирання врожаю», - розповіла Мусалян.

Мусалян сказала, що вісімка не любить зайвих рухів та розмов не у справі. Грудень дуже сприятливий місяць для власників власного бізнесу, повідомила вона, і найпродуктивніший період із 4 по 19 грудня. Спостерігайте, які можливості приходять до вас з простору, це може бути ознаменовано початком нових контактів, зв'язків та домовленостей.

«4 грудня буде сонячне затемнення у знаку зодіаку Стрілець, точка складання нового світу та результат попередніх етапів розвитку за останні 18 років. Тому відстежте, яка програма про ваше життя може підійти до завершення. Звичайно, це програється в певній сфері життя, але більшою мірою у людей почне змінюватися світогляд і розширятися світогляд. Поступово настане ясність у тих сюжетах, у яких раніше здавалося вам недосяжними», - резюмувала Мусалян.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нонна Мусалян наголосила, що зараз дуже важливий період, коли книга доль відкрита.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Олександр Качура зазначив, хто такий Зеленський – це народ України та збій системи.