Якщо російські окупанти зможуть захопити територію України з великими містами, то рашисти почнуть заселяти їх "лояльними селянами". Таку думку висловив заступник директора з наукової роботи Інституту демографії та проблем якості життя НАНУ Олександр Гладун .

За його словами, першим містом, яке окупанти "звільнять" від українців, буде Київ. Туди терористи замість місцевих почнуть звозити селян із Росії.

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю Олександра Гладуна для одного із українських телеканалів.

Олександр Гладун, фото: ТСН
Олександр Гладун, фото: ТСН

Олександр Гладун зазначив, що окупанти після захоплення України почнуть змінювати населення саме у Києві.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"У разі окупації, вони заселятимуть Київ насамперед. Це потрібно, щоб повністю контролювати столицю. А саме через людей, які позитивно налаштовані до свого уряду та правителя. Якщо позабирають по селах росіян і переселять до Києва, то рівень життя у них автоматично підвищиться в рази, вони відповідно будуть позитивно ставитися до Путіна і РФ, і тоді місто стане для російського диктатора підконтрольною територією, військове захоплення – це одна справа, а ось лояльне до нової влади населення – це інше. Без лояльного населення їм тут буде важко навіть війська утримувати", - пояснив демограф.

Нагадаємо, "Від природи рідкісна кірва": популярний продюсер про те, що наробила Тая Повалій.

Раніше повідомлялося, Сейраш розповіла, чи добудують росіяни свою залізничну колію через окуповані українські території.

Також, розлучає, викрадає та вбиває. Як Росія роками будувала систему геноциду українських дітей.