1 квітня над Україною буде справжня пилова буря із пустелі Сахара, повідомляє метеорологічна станція Бориспіль. Це дійсно незвичайне явище, яке можна побачити лише у фільмах про апокаліпсис.

Але це не означає, що вам треба шукати притулок від пилової бурі. Пил буде розсіюватися в повітрі і не стане загрози для вашого здоров'я. Також прогнозуються надзвичайно теплі погодні умови з температурою до +25°.

Весна, фото: teren.in.ua
Весна, фото: teren.in.ua

1 квітня

На нас чекає типова весняна погода: хмарне небо, проте із спробами сонця пробитися крізь сіру ковдру хмар. Температура повітря у межах 9-11° тепла денно та приблизно +3°уночі. Це не надто тепло, але все ж не морозно.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

2 квітня

Очікується продовження хмарної погоди, але цього разу з невеликими дощиками. Температура повітря вдень становитиме близько 9°, а вночі від 0 до +2°.

3 квітня

Дощі вже підуть геть, але небо залишиться хмарним. Завдяки відсутності опадів, температура підніметься на градус вище, але нічна прохолода залишиться незмінною в межах від 0 до +2°.

весна фото: pixabay
весна фото: pixabay

4 квітня

Сонце нарешті визирне з-за хмар, і цей день стане першим сонячним у місяці. Середня температура вдень буде близько 11° , а вночі очікується від +1 до +3° .

5-6 квітня

Знову очікується хмарна погода без опадів, температура вдень буде коливатися від 11 до 13°, а вночі від +2 до +4 градусів.

7 квітня

Сонечко знову виходить на передній план, роблячи неділю ідеальним днем для прогулянок. Температура повітря сягатиме +13° вдень та +6 вночі.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua прогноз погоди змусить вас плакати: кого чекати після різкого потепління

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні