Командувач Сухопутними військами України, Олександр Павлюк, звернувся до українців через соціальні мережі. Він написав, що зараз дуже потребують людські ресурси для армії. Павлюк підкреслив, що Україні потрібні мотивовані люди, готові захищати країну, незважаючи на важку ситуацію та атаки з боку росії.

Він зазначив, що хоч у армії є сучасна зброя та досвідчені командири, без відданих борців важко досягти успіху. Павлюк закликав українців приєднуватися до захисту країни, наголошуючи на важливості кожного внеску в загальну перемогу.

Командувач Олександр Павлюк. Фото: скриншот youtube
Командувач Олександр Павлюк. Фото: скриншот youtube

Командувач висловив занепокоєння, що деякі люди неправильно розуміють, чому потрібна мобілізація. Він пояснив, що це важливо для захисту країни, а не порушення прав. Павлюк закликав всіх українців вважати службу в армії своїм обов'язком і допомогти країні в боротьбі проти ворога, нагадуючи, що успіх залежить від злагоджених дій усіх громадян.

Генерал згадав про необхідність вигнати окупантів з української території та попередив, що без достатньої кількості бійців це завдання буде неможливим.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

військові, скріншот з відео
військові, скріншот з відео

Павлюк закликав людей не реагувати на провокації і об'єднатися для оборони країни, наголошуючи на важливості внеску кожного в цю боротьбу.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua після повістки не обов'язково одразу воювати: українцям розповіли про нюанс у ТЦК

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, нові правила мобілізації вже "дихають" у спину: чого чекати військовозобов'язаним