Мер Києва Віталій Кличко провів зустріч зі своїм колегою із польського міста-побратима Кракова – Яцеком Майхровським.

Під час цієї зустрічі Кличко подякував йому за надання допомоги Києву та українцям з початку повномасштабного вторгнення окупантів. Як повідомляється, Кличко вручив Майхровському нагрудний знак "За сприяння обороні Києва".

За словами Кличка, від 24 лютого Краков передав Києву величезну кількість гуманітарної допомоги, дав притулок понад 175 тисяч українців, які втекли від війни, а також організував логістичний центр для транспортування допомоги від інших партнерів України. Краків також завжди підтримував прагнення України до євроінтеграції.

Під час зустрічі мери Києва та Кракова обговорили подальші кроки щодо надання допомоги Україні та її столиці. У свою чергу мер Кракова Яцек Майхровський передав символічний подарунок – скульптуру дракона, який, за словами польських партнерів, тепер також оберігатиме Київ.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Цей візит мера Києва до Кракова є важливим свідченням тісної співпраці та партнерських відносин між двома містами, доки сама столиця продовжує відчувати критичні проблеми — як з мостами, так і з метрополітеном.

Нагадаємо, квартири, будинки та благодійні фонди: чим володіє мер Києва Віталій Кличко

Як повідомляв "Знай.uа", кияни кидали машини і бігли в укриття, а евакуатори Кличка спритно "крали" машини на штрафмайданчики

Знай.ua писав, Кличко замахнувся на президентські вибори? Навіть брата привернув