Шок і обурення охопили громадськість Києва після того, як жінка з притулку Kitty house прийняла до себе кота на ім'я Шайн, а потім безжально викинула його з 21 поверху будинку. Цей страшний інцидент викликав не лише гнів, а й вимогу покарати винну.

Представники притулку розповіли, що після того, як киянка взяла Шайна до себе, вони намагалися зв'язатися з нею, щоб дізнатися про його адаптацію, але вона припинила виходити на зв'язок.

Кіт Шайн / фото: Facebook
Кіт Шайн / фото: Facebook

Коли волонтери відвідали дівчину на роботі, вона стверджувала, що її хлопець випустив кота надвір через його агресивну поведінку. Співробітники притулку відразу почали його шукати, проте сусіди повідомили, що тварина була викинута з балкона.

У відповідь на жорстоке поводження з твариною волонтери притулку "Kitty House" звернулися до Комітету Пауерліфтингу України, вимагаючи виключити винну дівчину зі складу членів та закликавши припинити з нею будь-яку співпрацю.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Киянка викинула кота з 21 поверху / фото: Facebook
Киянка викинула кота з 21 поверху / фото: Facebook

До речі, вона працює тренером у мережі спортивних клубів "Apollo Next", а також має КТС з пауерліфтингу та ТЗ зі станової тяги.

У притулку також розповіли, що в процесі пошуку зниклого кота активно співпрацювали з поліцією, тому обвинувачену знайти було – вона виявилася пацієнткою психіатричної лікарні.

Листування із сусідами / фото: Facebook
Листування із сусідами / фото: Facebook

Злочинець отримала довідку про недієздатність і тиснула на жалість. Втім, не тільки її вчинок викликає жах і подив.

На сторінці клубу, де обвинувачена тренує людей, з'явилася офіційна заява компанії. У ньому генеральний директор висловив прагнення дізнатися про обставини, але, за словами притулку, заперечував якісь звинувачення.

Коментар до посту / фото: скріншот Instagram
Коментар до посту / фото: скріншот Instagram

Коментар до посту / фото: скріншот Instagram
Коментар до посту / фото: скріншот Instagram

Представники притулку наголосили, що власник клубу намагається виправдати жорстокість та цинізм своєї співробітниці, і це викликає обурення та засудження.

Раніше ми писали про те, що маніяки починають із знущання над тваринами: активісти вимагають термінових дій

Крім того, Знай.ua повідомляв, цілування кота може закінчитися лікарнею: які наслідки для здоров'я