У сучасному світі військова служба стала викликом для багатьох. В Україні розуміють значення цього вибору, тому вирішили виділити низку привабливих пільг для громадян, які готові служити у Збройних Силах країни.

Спікер Міністерства оборони України, Дмитро Лазуткін, заявив про нову пропозицію на підтримку тих, хто вирішує вступити до лав ЗСУ.

Військові ЗСУ, скріншот: YouTube
Військові ЗСУ, скріншот: YouTube

Ці пільги покликані підтримати молодих людей та показати подяку за їхню готовність захищати країну.

Основна пільга стосується житла: громадяни, котрі беруть квартиру в кредит, можуть розраховувати на знижку 50%. Це значне полегшення для багатьох, хто планує придбати житло, особливо з огляду на поточні економічні умови.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Крім того, після першого року служби військовослужбовці матимуть додаткові 100 тисяч гривень. Це може стати хорошим стартом для нового життя після служби або додатковою підтримкою у складні часи.

Бійці ЗСУ, кадр з відео
Бійці ЗСУ, кадр з відео

А для тих, хто віддає перевагу автомобілю, є ще одна приваблива пільга: можливість отримати 150 тисяч гривень протягом перших трьох місяців після укладання контракту.

Крім того, у деяких випадках передбачено звільнення від пені.

А ми нагадуємо і зняття автомобілів для потреб армії: що потрібно знати

Раніше ми писали про те, що " Війну не виграти, але ще є час": відомий волонтер зробив шокуючу заяву

Також стало відомо, хто зможе відкупитись від мобілізації: яку альтернативу службі можуть запропонувати