Багато українців хочуть знати, що думають безпосередньо захисники країни про чутки та прогнози щодо майбутнього українського наступу. Так, військовослужбовець Збройних Сил України Євген Євлєв закликає до стриманості у заявах про контрнаступ Сил оборони, згадавши визволення Харківщини.

Про це Євген Ієвлєв розповів у коментарі одному з українських телеканалів.

Українські захисники, фото: Facebook
Українські захисники, фото: Facebook

Щодо заяв про контрнаступ у 2025 році, якщо Україна переживе цей рік, Євлєв сказав: "Я вважаю, що цього разу про нього не треба говорити взагалі. Воно має пройти, на мою думку, так само, як колись пройшло визволення Харківщини" Коли командири (я це вже сьогодні знаю) отримували письмові або цифрові накази про свої дії за 20 хвилин до того, як починалися ці дії. що плани нашого контрнаступу лежали у Кремлі наступного дня після їхнього створення”.

Командування ЗСУ, фото: Facebook
Командування ЗСУ, фото: Facebook

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Боєць ЗСУ, який знаходиться на Горлівському напрямку, зазначив, що перше, про що треба думати, то це зброя для оборони.

"Скажу вам, локально, що бачу я, якщо в нас збільшиться кількість тих самих артснарядів, загалом комплексного озброєння саме локально на нашому напрямку, ми набагато якісніше зможемо тримати смугу оборони і не сидіти, не нервувати через те, що якісь позиції ми втратимо, навіть якщо щось трапиться, то ми відіб'ємо. Тобто це 200% підвищить якість оборони. А щодо наступальних дій, мені важко з цього приводу взагалі щось говорити, тому що та специфікація саме підрозділу, де я служу, не є наступальною", - пояснив військовослужбовець.

Нагадаємо, документи при собі, 10 тис грн "бонусів" та демобілізація: що внесли до Закону про "посилення" мобілізації.

Раніше повідомлялося, що війна посилиться до кінця квітня: астролог розповів, до яких підлостей готується росія.

Також, в Україні закінчуються ракети ППО: агресор виснажує оборону.