У столиці виникла ситуація, яка може лише здивувати. Біля поліклініки на вулиці Вербицького, 5 у Дарницькому районі ще з самого ранку утворилася величезна черга, що розтяглася надвір. Декілька десятків людей змушені були стояти, щоб потрапити до лікаря.

Місцеві жителі зазначають , що такі "квести" проходять щомісяця: хто встиг, той і отримує медичну консультацію, а решті доводиться шукати іншу поліклініку.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Ситуація посилюється тим, що запис та обробку даних здійснює лише один працівник, а кількість відвідувачів постійно зростає. Люди висловлюють обурення такими реформами в медичній сфері.

Проте, як пояснюють медики, у приміщенні за вказаною адресою розташовані одразу дві установи – поліклініка та первинна медична допомога.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

"Ми не можемо контролювати чергу, яка заходить до приміщення, тому що там не тільки наші пацієнти, а й пацієнти до "первинки". Вранці відбувається забір аналізів у первинки та запис до лікарів-фахівців у нас. Тому ці два потоки відвідувачів збираються в один. Чому саме сьогодні виникли такі великі черги, зараз сказати складно", - заявляють лікарі.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

До них їдуть пацієнти з усієї столиці, оскільки, маючи електронний напрямок, людина може звернутися до будь-якої медустанови. А запис через Helsi більш віддалену дату ускладнена, тому доводиться записуватися через реєстратуру, що й призводить до накопичення відвідувачів.

Нагадаємо, раптово зупинилося серце: 16-річний хлопець воскрес після молитов мами

Як повідомляв "Знай.uа", лікарі приїхали на виклик до підлітка і виявили палицю ковбаси в задньому проході: "Людям нема чого, а вони..."

Знай.ua писав, австралійка впала з висоти в 4,5 кілометра і дивом вижила: що вона говорить