У центрах пошуку персоналу Міністерства оборони є понад 2 тисячі робочих місць, які зараз потрібні армії. Багато з цих вакансій не вимагають участі в бойових діях. Про це розповів Олексій Бежевець, який відповідає за підбір персоналу в Міноборони, під час виступу на телемарафоні.

За його словами, у центрах рекрутингу наразі доступно понад 2 тисячі вакансій. Це не тільки позиції, що вимагають безпосередньої участі в бойових діях, а й різноманітні спеціалізації, що охоплюють логістику, обслуговування, штабну роботу, та медичні спеціальності.

Рекрутинг до ЗСУ, скріншот: YouTube
Рекрутинг до ЗСУ, скріншот: YouTube

Олексій Бежевець також сказав, що до центрів з набору персоналу вже звернулося близько 3,200 людей. З них приблизно 1,000 осіб зараз проходять процес оформлення. Зокрема, 50 кандидатів вже навчаються в навчальних центрах, а 15 осіб вже почали працювати на своїх посадах у військових частинах.

Бежевець висловив упевненість, що серед запропонованих вакансій кожен може знайти позицію, яка максимально відповідає його кваліфікації, досвіду і професійним прагненням. Він зазначив, що особливий попит існує на водіїв, механіків, стрільців, операторів озброєнь, артилерійську обслугу, операторів БпЛА, а також бойових і цивільних медиків.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Рекрутинг, фото: Facebook
Рекрутинг, фото: Facebook

Олексій Бежевець також розповів, що є багато вакансій, які стосуються технічного обслуговування, логістики, ремонту, а також адміністративних та штабних робіт. Це дозволяє Міноборони залучати спеціалістів з різних сфер, що допомагає війську працювати ефективніше.

Міноборони активно розширює мережу центрів з набору персоналу, щоб люди мали змогу легко долучитися до військової служби у своїх регіонах.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що нардеп обурився роботою ТЦК: "З ким ви так працюєте?"

Вам буде цікаво дізнатися скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду