Користувачка соціальної мережі Х з ніком @sonekkkkkk розмістила фотографію, де вона позувала в примірочному магазині одягу перед дзеркалом. Проблема полягала в тому, що вона одягла боді (що є нижньою білизною) на голе тіло, через що громадськість накинулася на дівчину зі звинуваченнями, мовляв, так не можна.

Багато дівчат відповіли в коментарях, що подібні дії і є причиною, чому після покупки нової речі вони відразу ж кидають її в пральну машинку, але дівчина на закиди не реагувала, а потім взагалі заблокувала свій акаунт.

Публікація @sonekkkkkk / фото: скріншот Х
Публікація @sonekkkkkk / фото: скріншот Х

Текстильний хімік, користувач @HellenaMallory, також висловилася на цю тему, пояснивши, чому не можна міряти спідню білизну на голе тіло і чому її обов'язково потрібно прати перед першим використанням:

  1. Невідомо, яка обробка проходила тканину та в яких умовах. Це може створити проблеми гігієни, тому що не можна бути впевненим, що тканина оброблялася і зберігалася в чистоті.

    Популярні новини зараз
    Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
    Показати ще
  2. Хімікати, що використовуються при обробці тканини, можуть бути токсичними та канцерогенними. Вони можуть залишатися на тканині після обробки, що може викликати алергічну реакцію у людини.

  3. Тканина може зберігатися в умовах складу, де є ризик контакту з брудом та шкідниками, такими як миші та таргани. Це також може вплинути на гігієнічність тканини.

  4. У вас ніколи немає гарантії, що машина, на якій оброблялася тканина, фарбувалася та отримувала апретуру не стара як світ.

Коментарі під постом / фото: скріншот Х
Коментарі під постом / фото: скріншот Х

"Тому будь ласка, ніколи не міряйте одяг на голі, вразливі ділянки тіла і завжди кидайте стиратися після покупки, навіть якщо дуже подобається і хочеться одягнути ну зараз же", – каже дівчина.

Раніше ми писали: у піжамі, в'язаному чепчику та об'ємних браслетах: у такому стилі ми маємо зустрічати літо 2024