Українець Станіслав зіткнувся з моторошним інцидентом у передмісті Києва. Його затримали патрульні поліції ще до початку комендантської години, після чого доставили до ТЦК. Там його побили, забрали особисті речі, а після того, як він порізав собі вени – виставили на вулицю без медичної допомоги.

Після затримання поліцією, за словами журналістки Олександри Захарової, чоловіка відправили до Вишневого на ВЛК. Під час подорожі до Вишневого у чоловіка відібрали смартфон, що позбавило можливості зв'язатися з юристом. У результаті він залишався без зв'язку майже добу.

Софіївська Борщагівка / фото: Google
Софіївська Борщагівка / фото: Google

Після приїзду адвоката та слідчої групи на місце події з'ясувалося, що чоловік вчинив спробу самогубства, порізавши собі вени. Цікаво, як ситуація могла так швидко вийти з-під контролю.

Слідство виявило два злочини: доведення до самогубства та викрадення людини з незаконним утриманням.

Популярні новини зараз
Ці каші варити й не потрібно: екстрений перелік круп для відключення світла "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня "Київводоканал" дав споживачам кілька тижнів: якщо встановлено лічильник, зробіть це При споживанні до 100 кВт/год – тариф нижчий? У YASNO пояснили важливий нюанс
Показати ще

На інцидент також відреагували в офісі Омбудсмана України, вказавши контактні номери, за якими можна з ним зв'язатися у разі порушення своїх прав. Проте українці були обурені тим, що ця ситуація для них виглядає просто як "порушення прав".

Відповідь Офісу Омбудсмана України / фото: скріншот Facebook
Відповідь Офісу Омбудсмана України / фото: скріншот Facebook

Звернення до Офісу Омбудсмана України / фото: скріншот Facebook
Звернення до Офісу Омбудсмана України / фото: скріншот Facebook

Тепер друзі потерпілого збирають гроші на його лікування, реабілітацію та захист прав.

Оновлено! За словами Олександри, наразі ТЦК оголосили Станіслава у розшук, тому вона доклала до свого посту детальну історію інциденту.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що з емейка в Одесі вирішила відродити рабство: "Пістолет був біля скроні"