Молоді хлопці, яким виповнилось 17 років, повинні пройти процедуру вступу на військовий облік. Це важлива частина військової реєстрації, яка допомагає утворити майбутній колектив призовників для Збройних Сил України.

Зокрема, згідно зі звичайним графіком, проведення приписної кампанії триває з січня по березень, коли юнакам, яким виповнилося 17 років, необхідно відмітитись у процедурі військового обліку.

Призовники. Фото: Youtube
Призовники. Фото: Youtube

У разі, якщо ці хлопці не особисто з'явилися на військовому обліку в установлені терміни, їм може бути вручена повістка за їхнім місцем реєстрації, яка має повідомити їх про необхідність прибуття до ТЦК та взяття на військовий облік.

Особистий візит до військкомату у визначений строк зі звітними документами є обов'язковим для внесення їх до військового обліку. Важливо зауважити, що процес взяття на військовий облік не має жодного стосунку до можливої мобілізації.

Популярні новини зараз
Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні Категорії українців, які матимуть право на відстрочку з 1 липня
Показати ще

призовники
призовники

Він спрямований на забезпечення відповідної кількості військовозобов'язаних та визначення їхніх особистих якостей, рівня освіти та фізичної підготовки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у працівників ТЦК можуть забрати частину повноважень: що пропонують в Уряді

Також наш портал інформував, чи потрібно жінкам встановлювати додаток "Резерв+"

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що торкнеться абсолютно кожного чоловіка: у Генштабі зробили важливу заяву