Жахлива трагедія сколихнула Харків у жовтні 2018 року, коли нерозділене кохання переросло в ненависть і безглузде вбивство. Центральними фігурантами цієї драми стали два давні знайомі, чиї життєві шляхи розійшлися багато років тому, проте доля жорстоко звела їх разом для фатального фіналу.

З дитинства чоловік пристрасно закохався у свою ровесницю, але дівчина відчувала до нього тільки дружні почуття.

Суд / фото: Pinterest
Суд / фото: Pinterest

Незважаючи на це, він продовжував плекати марну надію на взаємність. Роки минали, життя йшло своєю чергою - дівчина вийшла заміж за іншого чоловіка і народила двох дітей. Однак вона зберегла дружні стосунки зі своїм колишнім однокласником, не здогадуючись про його справжні почуття та сподівання.

Того жовтневого дня вони зустрілися біля супермаркету. Вони почали розмовляти і чоловік запропонував піти до нього додому, де жінка вкотре намагалася донести свою позицію – між ними можлива лише дружба. Але українець, засліплений нездійсненними мріями, втратив владу над собою. Він ударив свою жертву в обличчя. Перелякана жінка спробувала втекти, проте чоловік наздогнав її та задушив.

Популярні новини зараз
"Найближчими днями": відомий астролог назвав українські міста, куди можуть полетіти ракети окупантів "Vodafone" зробив важливе попередження, яке обурило українців – в чому причина Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Суд / фото: Pinterest
Суд / фото: Pinterest

Протягом доби він просидів із знерухомленим тілом у власній квартирі. А потім, ніби остаточно звільнившись від залишків людяності, здійснив ще один жахливий акт - поділ мертве тіло і виставив його напоказ біля під'їзду будинку, викинувши речі жертви на смітник.

Правоохоронці затримали вбивцю у квартирі його матері, де він переховувався у шафі. Суд засудив його до 14 років позбавлення волі.

Нагадаємо, важкий день був у обох: японка зарізала чоловіка через одне просте запитання

Як повідомляв "Знай.ua", фотограф випадково розкрив справу про вбивство 10-річної дівчинки одним своїм знімком: все сталося випадково

Знай.uа писав, дівчина фотографувала пенсіонерку на її ліжку, але й не здогадувалася, що ховається під нею