На Житомирщині правоохоронні органи викрили організовану злочинну групу, яка займалася виготовленням та збутом наркотичних речовин. Керівником угруповання несподівано виявився... місцевий фітнес-тренер, який облаштував у підвалі багатоповерхівки нарколабораторію.

Людина закупила необхідне обладнання, хімічні компоненти для безперервного виробництва. До протиправної діяльності він залучив трьох спільниць віком 25-34 років. Вони фасували наркотик на дози та збували препарати мешканцям Житомира. Вартість одного грама амфетаміну сягала 600 гривень.

Тренер-наркобарон, фото: zt.npu.gov.ua
Тренер-наркобарон, фото: zt.npu.gov.ua

Наприкінці березня 2024 року поліцейські затримали всіх фігурантів справи під час спецоперації.

У ході обшуків правоохоронці вилучили докази їхньої злочинної діяльності. Зібрано достатньо доказів для оголошення організатору та його спільникам підозр щодо низки статей Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Боржникам приготуватися: комунальники йдуть на крайні заходи Гороскоп на тиждень 1-7 липня для всіх знаків Зодіаку: перевірка для Водоліїв, заборона для Скорпіонів та завершення Дів Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Зокрема, їм інкримінується незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання та збут наркотиків у особливо великих розмірах, а також організація місць для незаконної діяльності, пов'язаної з наркотиками.

Тренер-наркобарон, фото: zt.npu.gov.ua
Тренер-наркобарон, фото: zt.npu.gov.ua

Керівники групи також звинувачують у незаконних операціях із використанням обладнання для виготовлення наркотиків тощо.

За такі дії передбачено покарання від 8 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, все як у кіно: поліція затримала банду, яка викопала тунель до банку - хотіли вкрасти 5 млн грн

Як повідомляв "Знай.uа", зловлять і покатають у намиста: українцям пояснили, коли їх можуть забрати до ТЦК прямо з вулиці

Знай.ua писав, війна закінчилася, але не для нього: пенсіонер 10 років діяв на нерви сусідам, стріляючи в них з рогатки