Якщо платите через додатки банків: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Оплата газу / фото
Оплата газу / фото: depositphotos

"Газмережі" рекомендують перевірити оплати за розподіл газу у додатках банків. Почастішали випадки, коли кошти зараховуються за призначенням. Газовики зазначили, що почастішали скарги від споживачів, які заявляють, що своєчасно платять за доставку газу, але отримують рахунки із заборгованістю. Усі, хто звертався, платив за послуги через мобільний банкінг. Фахівці "Газмереж" закликали перевірити у додатках банків шаблони на коректність внесених реквізитів Оператора ГРМ.

Киянам пояснили, чому світло вимикають частіше ніж іншим

Відключення світла, фото: YouTube
Відключення світла, фото: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів
Показати ще

В Києві тривалість відключень електроенергії у два-три рази вища, ніж в інших регіонах України. Ця проблема виникла через специфіку критичної інфраструктури столиці, яка забезпечує енергетичні потреби не лише киян, а й усієї країни. Про це розповів директор енергетичних програм Центру Разумкова Володимир Омельченко. Ця ситуація створює суттєві незручності для мешканців столиці, які змушені стикатися з тривалими перервами в електропостачанні. На тлі цієї проблеми уряд намагається виправити ситуацію. Нещодавно було прийнято постанову, яка має врегулювати нерівномірність відключень електроенергії в різних регіонах.

Примусова мобілізація: представник ТЦК пояснив, чому українців силоміць заштовхують в автобуси - самі винні

мобілізація в Україні, ТЦК, воєнкоми
мобілізація в Україні, ТЦК, воєнкоми

Неодноразово в мережу потрапляли фото та відео, де працівники ТЦК насильно заштовхують чоловіків у буси. Подібні ситуації викликають обурення серед населення, і працівник ТЦК вирішив пояснити, чому так відбувається. Закон про посилення мобілізації набув чинності, але багато українців не розуміють, чому їх насильно забирають на службу. Співробітник ТЦК в одному з Telegram-каналів розповів, що візит до військкомату є прямим обов'язком військовозобов'язаних громадян під час воєнного стану. Люди самі винні, що їх заштовхують у бусики, бо вони не прийшли оновити свої дані, каже він.

ПриватБанк попередив усіх, хто користується банківськими картками: дотримуйтесь правил або втратите гроші

Люди біля ПриватБанку
Люди біля ПриватБанку

Аферисти постійно вигадують нові схеми, щоб обдурити українців та виманити кошти. Деколи людина може навіть не підозрювати, що дала зловмиснику доступ до своєї банківської картки. Фахівці ПриватБанку розповіли українцям кілька простих правил, які допоможуть зберегти кошти на рахунку в цілісності та безпеці. Також у ПриватБанку рекомендують бути вкрай обережними із пропозиціями щодо легкого заробітку в інтернеті. Найчастіше це виявляється витівками аферистів.

Невже вирішив йти захищати рідну країну: Дантес показав себе біля будівлі ТЦК і СП

Співак Володимир Дантес
Співак Володимир Дантес

Відомий український співак і колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес здивував своїх шанувальників новим фото. Виявляється, популярний виконавець, який зараз активно пише сольні пісні, вирішив оновити свої дані в ТЦК і СП, тому провів там 8 годин, сидячи в черзі. Розповідь українського артиста одразу ж спровокувала масу обговорень з боку його фанатів. Він також показав фотографію, де можна побачити довідку з проходження військово-лікарської комісії.