Очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер спростував інформацію про те, що в Одесі відбувається примусова мобілізація.

Про це передає місцеве видання "Думська".

Журналістка місцевого видання запитала в голови Одеської ОВА, як він ставиться до примусової мобілізації.

Олег Кіпер. Фото: Youtube
Олег Кіпер. Фото: Youtube

"В нас закон. В нас немає примусової мобілізації, сьогодні діє закон і я, як юрист за освітою і сьогодні вже за роботою також, не бачу ніякого примусового", - підкреслив Кіпер.

Популярні новини зараз
Ощадбанк порадував клієнтів приємною новиною: чого очікувати українцям Українців змусять повернути допомогу – кого заженуть у мінус В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

При цьому, він сам порушувати питання так званих "бусіків" та "пакування" людей.

"Якщо ви маєте на увазі там "бусікі", так названі, так ніхто ж не говорить, в тому числі і ЗМІ, не говорять, що ці люди можуть бути в розшуку по адмінпротоколу, який проігнорували повістку чи після проходження відповідних комісій ВЛК не з'явилися", - зазначив голова Одеської ОВА.

Скандальний очільник спробував виправдити ситуацію з примусовою мобілізацією та пакуванням людей до "бусіків".

"Ми беремо емоціональні факти, ми не беремо юридичну складову і тому це важко коментувати, кожний випадок має свій коментар" - додав Кіпер.

Кіпер також закликав жителів Одещини не вірити неперевіреним джерелам інформації та не поширювати фейки, а довіряти лише офіційній інформації, яка публікується на сайтах Одеської обласної військової адміністрації та інших авторитетних джерел.

Олег Кіпер. Фото: Youtube
Олег Кіпер. Фото: Youtube

Нагадаємо, що дружина голови Одеської ОВА Кіпера, досі має російське громадянство.

Як повідомляли раніше, дружба з Олегом Кіпером коштує 20%.

Як писав "Знай" раніше, знайшли скандальний шлейф голови Одеської ОВА Олега Кіпера.